Jdi na obsah Jdi na menu

Mikolas Josef představil výborný klip k songu Abu Dhabi

7. 2. 2019

mikolas-josef.jpgMikolas Josef (foto - zdroj: facebook.com)

Nejstreamovanější český interpret všech dob, který zazářil v Eurovizi s hitem „Lie To Me”, třiadvacetiletý Mikolas Josef vydal svůj šestý singl s názvem „Abu Dhabi”.

„Abu Dhabi jsem napsal za méně než hodinu, ta rychlost byla neuvěřitelná. Ve studiu měl song fakt úspěch a když jsem ho pouštěl přátelům, všichni z něj šíleli. Věděl jsem, že mám v rukou něco speciálního,” komentuje vznik písně Mikolas.

„Videoklip nám na druhou stranu zabral týdny práce, tréninky choreografie probíhaly přes měsíc a samotné natáčení trvalo 21 hodin, během nichž ze sebe můj tým dostal maximum energie. Tenhle singl se dost liší od předchozí práce, takže se nemůžu dočkat, až se dozvím, co si o něm myslí moji fans,” dodává Mikolas.

Mikolas Josef, který nedávno otevíral finále StarDance, bude 3. dubna debutovat se svým celovečerním koncertem v Praze. Sál pro necelé čtyři tisíce lidí je již dnes téměř vyprodaný.

„Abu Dhabi” je první skladba, která vyšla po Mikolasově podpisu smlouvy s BMG Music Publishing London. Mikolas Josef se stal prvním českým umělcem v historii, který začal spolupracovat s tímto předním vydavatelstvím, jež zastupuje Bruno Marse, The Cure, Maroon 5 a mnoho dalších hvězd.

Píseň je doprovázena videem, jaké jsme doposud od Mikolase neviděli. Zpěvák vytvořil a zrežíroval klip navazující na klasickou disko estetiku, jak ji známe třeba od Bruno Marse.

Text - zdroj: ocko.tv