Jdi na obsah Jdi na menu

Miley Cyrus dospěla a k novému singlu natočila emotivní klip

30. 8. 2023

miley-cyrus.jpgMiley Cyrus (foto: Angela Weiss/AFP via Getty Images)

Americká zpěvačka Miley Cyrus zveřejnila novou píseň s názvem „Used To Be Young”. Je to její první singl od březnového alba „Endless Summer Vacation”.

Text skladby se před nedávnem objevil na sociálních sítích. Miley Cyrus vysvětlila, že vznikl ještě před zmiňovanou deskou, ale že ten vhodný čas na jeho představení nastal teprve teď.

„Tento song vypráví o tom, že ctíme, kým jsme byli, milujeme, kým jsme, a oslavujeme, kým se staneme. Cítím se hrdá, když přemýšlím o své minulosti, a optimistická, když myslím na budoucnost. Jsem zavázaná svým věrným fanouškům, kteří denně uskutečňují mé sny. Jsem upřímně vděčná za stabilitu vaší trvalé podpory. Tahle píseň je pro vás,” uvedla Miley Cyrus v tiskové zprávě.

K novince byl natočen také videoklip. A je velice emotivní. Pokud byste tedy čekali divočinu v latexu, jako tomu bylo ve skvělém vizuálu k „Mother's Daughter”, nebo snad nahé houpání na demoliční kouli ve stylu „Wrecking Ball”, budete nejspíš překvapení. Miley Cyrus totiž stojí po celou dobu v polostínu a s upřeným pohledem, v němž se zalesknou i slzy, vypráví svůj příběh.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář