Jdi na obsah Jdi na menu

Miro Žbirka v novém videoklipu dokáže uhranout Ako Boh

17. 4. 2023

miro-zbirka.jpgMiro Žbirka (foto: Khalil Baalbaki)

V sobotu 15. dubna se rozdávaly ceny české hudební akademie Anděl. Největším favoritem byl Miro Žbirka s rozlučkovou deskou „Posledné veci”, která proměnila všechny čtyři nominace. Pouhý den před slavnostním večerem z ní vyšel třetí videoklip.

Po duetu „Nejsi sám” se synem Davidem a animovaném klipu k písni „Náhodou” je tu třetí video, tentokrát k songu „Ako Boh”. Snímek se opírá se o kombinaci archivních záběrů s aktuálně dotočenými hranými scénami. Zatímco Kateřina Žbirková zde hraje samu sebe, jejího manžela ztvárnil Theodor Mrkvička a Mariku Gombitovou herečka Nina Strnadová. Pod režisérským vedením Karolíny Beranové se natáčelo v pražské Lucerně. A výsledek jednoduše uhrane.

Člověka znovu přepadne pocit, že tenhle pán tady mohl ještě nějakou dobu být a těšit nás svými písničkami. Takhle se musí snažit jeho žena Katka se svým týmem a vskutku nelení. Chystá klipy ke všem skladbám z posledního alba a stále se drží hesla, které vymysleli v osmdesátých letech Žbirkovi fanoušci - Meky naveky.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář