Jdi na obsah Jdi na menu

Monkey Business angažovali do nového klipu sportovní hvězdy

26. 7. 2017

monkey_business_2016.jpgMonkey Business (foto - zdroj: monkeybusiness.cz)

Monkey Business zveřejnili videoklip k hitu „Sex and Sport? Never!” ze stejnojmenné desky, která vyšla v roce 2015. Vystupuje v něm plejáda českých sportovců včetně jedné z největších sportovních star současnosti, biatlonistky Gabriely Koukalové.

„Po delší odmlce na poli vizuálního umění se Monkey Business hlásí s novým videem na píseň Sex and Sport? Never! V klipu uvidíte v hlavních rolích bratry Škarohlídy z družební skupiny Hentai Corporation, herečku Evu Leimbergerovou, zbožňovanou Martu Kubišovou a mnoho našich nejlepších sportovců, kteří nás poctili svojí účastí, ale jejichž jména a obličeje ponecháme jako překvapení. Ideově projekt, který s přestávkami vznikal skoro dva roky, zaštítili Roman Holý, Pavel Mrázek a Matěj Ruppert. Režie se chopil tandem Mrázek-Ruppert aka Wood Bros. Přejeme ostrý obraz a dobrý zvuk,” říká baskytarista Monkey Business a jeden z autorů vizuálu Pavel Mrázek.

Kapela Monkey Business oslavila letos v květnu 17. narozeniny tradičním koncertem v pražských Žlutých lázních. Na něm představila album „Sex and Sport? Never!” ve zbrusu nové (remixové) podobě. Novinka od producenta Ecsona Waldese nabízí jedenáct různých hudebních pohledů na skladby z nahrávky „Sex and Sport? Never!” z dílny mladých skupin a producentů.

Vedle nové remixové desky a videoklipu přichystala formace Monkey Business v letních měsících pro fanoušky také několik koncertů. Už 28. července od 20:00 hodin vystoupí na Letním parketu ve východočeské Výravě (spolu s Bárou Polákovou), následně 4. srpna od 19:30 hodin v klubu PDA v Sušici a 18. srpna od 18:00 hodin v amfiteátru Loket (spolu s JAR).

Text - zdroj: ireport.cz