Jdi na obsah Jdi na menu

Nine Inch Nails zveřejnili první ukázku z nového alba

21. 5. 2018

nine-inch-nails_2018.jpgNine Inch Nails (foto - zdroj: nin.com)

Nine Inch Nails uzavřou svou trilogii. Tečkou, která vyjde 22. června, však nebude (jak by se po „Not The Actual Events” a „Add Violence” mohlo zdát) další EP, nýbrž plnohodnotné album s názvem „Bad Witch”. Stane se tak následovníkem desky „Hesitation Marks” z roku 2013.

Nahrávka „Bad Witch” bude obsahovat šestici songů o celkové délce lehce přesahující třicet minut, a stane se tak nejkratší řadovkou, kterou kdy Nine Inch Nails natočili.

První ochutnávkou z ní je skladba „God Break Down The Door”. Temná, hypnotická věc, která dává lehce vzpomenout na Davida Bowieho a jeho desku „Blackstar”. I tady se totiž spojuje elektronický podklad se saxofonem.

Nine Inch Nails letos zahrají na festivalu Aerodrome na letišti v Panenském Týnci. Kromě nich zde vystoupí ve dnech 28. až 30. června například Lana Del Rey, Macklemore, Limp Bizkit nebo Bullet For My Valentine.

Tracklist „Bad Witch” bude následující: „Shit Mirror”, „Ahead Of Ourselves”, „Play The Goddamned Part”, „God Break Down The Door”, „I'm Not From This World”, „Over And Out”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek