Jdi na obsah Jdi na menu

Novinku Major Lazer s názvem Cold Water ovlivnil i Ed Sheeran

25. 7. 2016

justin-bieber-diplo-2016.jpgJustin Bieber & Diplo (foto: Kevin Mazur/Getty Images for iHeartRadio/Turner)

Na co Diplo v rámci svého projektu Major Lazer sáhne, to v drtivé většině případů promění v hit. Jeho singly „Lean On” a „Powerful” v minulém roce dosáhly na přední příčky světových hitparád a skvěle si vedly i v klubech.

Velmi slušné prodeje si Major Lazer připsal také v souvislosti s posledním albem „Peace Is The Mission”. V letošním roce bychom se měli dočkat další desky s pracovním názvem „Music Is The Weapon”, na které bude nejspíš k nalezení i skladba „Cold Water”.

Na vzniku této písně se podílelo hned několik hostů. Song s Diplem napsal například Ed Sheeran, Benny Blanco nebo Justin Bieber. Poslední jmenovaný si v „Cold Water” také zazpíval a opětovně byla do studia pozvána i dánská zpěvačka Karen Marie Ørsted aka MØ, která se osvědčila již při práci na písničce „Lean On”.

Jejich společné dílko má opět všechny atributy potencionálního hitu. Podmanivá a chytlavá melodie, kterou hodně ovlivnil písničkářský rukopis Eda Sheerana, beat, který bude fungovat v klubech a zároveň nebude song eliminovat v rádiích, a když k tomu všemu přidáme i vokály Justina a MØ, muselo to celé prostě dopadnout velmi dobře.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc