Jdi na obsah Jdi na menu

Olly Murs avizuje novou desku povedeným klipem k písni Grow Up

15. 10. 2016

olly-murs-24hrs-2016.jpgOlly Murs (foto - zdroj: facebook.com)

Britský zpěvák Olly Murs zanedlouho vydá páté studiové album „24 HRS”. Po vydařeném pilotním singlu „You Don't Know Love” přichází s další ochutnávkou v podobě rozjuchané písně „Grow Up”. Song by se náladou spíše hodil do letních horkých dnů, ale snad pomůže rozzářit i chmurné podzimní časy.

Příjemný je i doprovodný vizuál. Natáčení klipu totiž probíhá pod dohledem malých dětí, přičemž každé z nich při filmování zastává významnou funkci. A tak tu nechybí neurotický režisér, maskérka se zásobou make-upu po ruce, asistent roznášející kelímky s mlékem, manažer stále volající do tří mobilů nebo choreografka, kterou nikdo nechápe. Děti se svých rolí zhostily opravdu s pocitem velké zodpovědnosti. Celý videoklip je protkán pohodovou atmosférou a je vidět, že se při natáčení všichni dobře bavili.

Nahrávka „24 HRS” vyjde již 11. listopadu a bude obsahovat těchto dvanáct skladeb: „You Don't Know Love”, „Years & Years”, „Grow Up”, „Unpredictable”, „Back Around”, „Deeper”, „24 HRS”, „Private”, „Love You More”, „Read My Mind”, „Better Than Me”, „Flaws”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Tomáš Navrátil