Jdi na obsah Jdi na menu

Panic! At The Disco mají klip ke skvělé písni Dancing's Not A Crime

23. 3. 2019

panic--at-the-disco.jpgPanic! At The Disco (foto - zdroj: facebook.com)

Tancovat není hřích. To chce naznačit americká kapela Panic! At The Disco v klipu ke skladbě „Dancing's Not A Crime” z aktuální desky „Pray For The Wicked”. Jak se lídr formace Brendon Urie popral s obrazovým zpracováním?

Což o to, píseň je to výborná. Kombinace moderního popu s dechy zní víc než skvěle a nutí k tanci. Ostatně, Panic! At The Disco to ani jinak neumí. Brendon Urie zde navíc ukazuje svůj pěvecký um a rozsah, v němž mu dokáže jen málokdo konkurovat. Právě on je však zároveň tou největší slabinou videoklipu.

The Amazing Beebo, mupetí loutka představující frontmana, která je známá už třeba z „Hey Look Ma, I Made It”, provází krátkým sestřihem po koncertní šňůře „Pray For The Wicked Tour”, z většiny beznadějně vyprodané. Bohužel na sebe ruku v ruce s reálným zpěvákem spíše strhává pozornost na úkor zbytku skupiny, a Brendon Urie tak opět dokazuje, že značka Panic! At The Disco už je dávno pouze jeho one man show.

Na druhou stranu se režisér Brandon Dermer ujal videa velmi profesionálně a spolu s nápaditou kamerou působí klip dobře. Prostor dostali i zapálení fanoušci.

Text - zdroj: musicserver.cz/Filip Vahala