Jdi na obsah Jdi na menu

Pentatonix skvěle vystřihli Shallow Lady Gaga a Bradleyho Coopera

7. 6. 2019

pentatonix.jpgPentatonix (foto - zdroj: facebook.com)

A capella formace Pentatonix nedávno vyrazila na velké světové turné (prozatím byly oznámeny jen termíny v USA a Kanadě), a protože na novinkové album to ještě nevypadá, zásobuje fanoušky alespoň novými coververzemi.

Vybrat si jako cover „Shallow” z filmu „Zrodila se hvězda”, kterou v originále zpívají Lady Gaga a Bradley Cooper, se může zdát jako jasná věc, výsledek v podání Pentatonix však předčil všechna očekávání. Pět krásných hlasů výjimečně doplňuje cello převážně beatboxera Kevina Olusoly a prim hraje jinak občas nevýrazná Kirstin Maldonado, která se vyloženě překonává. Jednoduchý klip, pro kapelu typický, je ozvláštněn černo-bílo-zlatou podobou.

Druhá novinka je obyčejnější a zní až vesele glee-ovsky. Jedná se o coververzi písně „Waving Through A Window” z broadwayského muzikálu „Dear Evan Hansen”, který vyhrál šest cen Tony, včetně té pro nejlepší muzikál. A videoklip? Skupina v něm zpívá z pódia brodwayského divadla.

Pokud by vám po doposud jediné eponymní desce s originálním materiálem z roku 2015 chyběly právě jejich vlastní songy, dobrá zpráva je, že na nich Pentatonix neustále pracují a vydání se někdy v budoucnu určitě dočkáme. A snad i koncertu, když má být současné turné světové.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek