Jdi na obsah Jdi na menu

Primal Fear uvádějí nové album povedeným singlem Cancel Culture

3. 9. 2023

9598-primal-fear-28.06.2008.jpgPrimal Fear (foto: Angelika Špicarová)

Nastal začátek září, což pro fanoušky německého power metalu znamená, že vychází nová deska skupiny Primal Fear „Code Red”. A s ní kapela rovnou představuje i singl „Cancel Culture”, který se věnuje palčivému problému dnešní společnosti.

Ke skladbě se silným tématem bylo vytvořeno i lyric video. Baskytarista Mat Sinner vysvětluje poselství písně: „Jsou země, kde prostě zmizíš, když řekneš, co si myslíš, což je neúnosné. Ale já nikdy neustupuju. Vždycky jsem byl rebel, nechci se přizpůsobovat. A v některých zemích vůbec hrát nepotřebuju. Ano, je to velmi jednoduché.”

Frontman Ralf Scheepers ho doplňuje: „Kultura vzájemných diskuzí se vytratila, což je opravdu neúnosné. Lidé k sobě nemají úctu ani respekt, a to je skutečně nebezpečný vývoj a perspektiva do budoucna. Jedná se o stejně smutný trend jako se všemi těmi ‚bojovníky s klávesnicí’, kteří se skrývají za vymyšleným uživatelským jménem, aby uvolnili svou nenávist, žárlivost nebo frustraci. Nikdy to nebudu brát jako pozvánku ‚vítejte na internetu’ – takhle to prostě nejde!”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář