Jdi na obsah Jdi na menu

Rammstein odtajnili obsah nové desky a přidávají další ukázku

24. 4. 2019

rammstein_2019.jpgRammstein (foto: Olaf Heine)

Rammstein jsou v současné době jednou z nejsledovanějších kapel vůbec. Kontroverzní klip k aktuálnímu singlu „Deutschland” překročil na YouTube hranici osmatřiceti milionů zhlédnutí, skupina odstartovala předprodej chystaného alba a postupně odkrývá další malé střípky. Před pár dny se však fanoušci dočkali zásadních informací. Byly odtajněny všechny fyzické formáty, jejich obsah a konečně i přebal bookletu, který bude tvořit pouze obrázek sirky.

Rammstein - Rammstein (untitled)

Sedmá deska Rammstein bude bezejmenná a posluchači se mohou těšit celkem na jedenáct nových písní s celkovou stopáží přesahující šestačtyřicet minut. Na výběr bude kromě digitálního formátu i několik fyzických. Základní verzi na CD doplní i speciální edice s rozsáhlejším bookletem, fotografiemi a výpravnějším obalem, chybět nebude ani dvojvinyl se šesti exkluzivními snímky jednotlivých členů.

Formace Rammstein se rozhodla na koupi nahrávky, kterou historicky poprvé neprodukoval Švéd Jacob Hellner, nalákat velmi zvláštním způsobem. Kromě klasického traileru (viz níže) nabízí k poslechu i ukázky základních kytarových riffů všech skladeb. Zároveň uvolnila další vstupenky na mnoho zastávek nadcházejícího turné. To se týká i obou pražských koncertů. Pokud se tedy spokojíte s lístky na stání, zakupujte je výhradně v jediném oficiálním předprodeji.

Tracklist eponymní desky Rammstein bude obsahovat tyto songy: „Deutschland”, „Radio”, „Zeig Dich”, „Ausländer”, „Sex”, „Puppe”, „Was Ich Liebe”, „Diamant”, „Weit Weg”, „Tattoo”, „Hallomann”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc