Jdi na obsah Jdi na menu

Republic of Two zveřejnili osobitý klip k písni My Serenade

3. 11. 2016

republic-of-two-2016.jpgRepublic of Two - Jiří Burian a Mikoláš Růžička (foto: Indies)

„My Serenade” je druhým singlem z desky „Back To The Trees”, kterým Republic of Two o sobě dávají vědět před chystaným spánkem. Video si vzal do tvůrčích rukou team Monokl, pod režií je podepsána dvojice Kryštof Kalina a Givinar Kříž, oba jsou i autory námětu. Styling je pak dílem Jordana Haje.

V klipu si zahráli Andrea Miltner, Roy McCrerey a Jakub Foltýn. Příběh je melodrama o osamocené noci, kdy se vám některé věci zcela nevydaří, jak si v skrytu vlastní duše přejete a toužíte si užít pár chvil, kdy se oddáte jen vnitřním pocitům. Přesto však chcete být v určitém kontaktu se svým okolím. Vizualizace tak dodržuje linii textu samotné písně a jde na její dřeň.

Republic of Two odehrají ve čtvrtek 3. listopadu koncert v pražském Roxy/NoD a dle posledních informací to bude na nějakou předem nedefinovanou dobu poslední vystoupení pod hlavičkou tohoto projektu. Těšit se můžete na projekce Tadeáše Haagera a během večera dojde i na několik hostů, svou účast přislíbili třeba Ema Brabcová (Luno), Emma Smetana nebo Mejsn (Teepee).

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek