Jdi na obsah Jdi na menu

Robbie Williams má videoklip k novému songu a vloguje i z Prahy

10. 11. 2017

robbie-williams_2017.jpgRobbie Williams (foto - zdroj: Live Nation)

Deska „písní ze šuplíku” britské popové ikony s názvem „Under The Radar Volume 2” už je za dveřmi a s ní je tu po skladbách „Eyes On The Highway” a „Go Mental” závěr singlové trilogie „Run It Wild”. Zároveň se v jednom z Robbieho vlogů vrátíme v čase do pražských Letňan.

Třetí singl sršící energickým pop-rockovým zvukem je podle zpěvákových slov „jedna z věcí, kterou jsem chtěl strašně dát do setlistu k minulému albu Take The Crown. Bohužel se nevlezla ani na desku, ani na setlist k turné. Přesto tu písničku miluju.”

Jednoduchý, černobílý vizuál natočený tzv. „na honem” někde ve volné chvilce nabitého koncertního programu k nahrávce „Heavy Entertainment Show” zobrazuje Robbieho ležícího na lehátku, zatímco si nechává opravovat kérky od svého dvorního tatéra. Při některých záběrech by si nejeden člověk pomyslel, že to muselo bolet jako čert.

Sedmnáctá epizoda backstage série vlogů trefně nazvaná „Vloggie Williams” nás zavede nejdříve do Litvy, odkud se přesouváme přímo do Prahy. Robbie zde mluví hlavně o příležitosti, kterou poskytl jednomu mladému páru. Konkrétně se jedná možnost, díky níž mohl Chris požádat svoji přítelkyni přímo na pražském pódiu o ruku.

Robbieho vlogy jsou plné rozhovorů se členy skupiny, zajímavých míst a nejrůznějších kapelových i jiných gagů. Je zde vidět rozezpívávání před koncertem, Robbieho otce hodnotícího vejce benedikt v každém z hotelů a mnoho dalšího.

Text - zdroj: ireport.cz/Filip Pešta