Jdi na obsah Jdi na menu

Robbie Williams představil výborný song Eyes On The Highway

14. 8. 2017

robbie-williams_2017.jpgRobbie Williams (foto - zdroj: Live Nation)

Již za necelý týden se v pražských Letňanech můžeme těšit na koncert Robbieho Williamse, který se v naší metropoli zastaví v rámci propagace loňského alba „The Heavy Entertainment Show”. Kromě zmiňované nahrávky nejspíše divákům připomene i to, že vydá na podzim druhý díl ze série „Under The Radar”, na které fanoušci najdou doposud nepublikované písně.

Každý, kdo si album předobjedná, bude postupem času dostávat digitálně několik ochutnávek. Tou první je skladba „Eyes On The Highway”, k níž zpěvák právě zveřejnil i lyric video. Těžko odhadnout, z jaké doby song pochází, divné ale je, že ho Robbie Williams nezařadil na žádnou z vydaných desek. Balada sice nabízí trošku plytký text, po hudební stránce jí však nelze nic vytknout a díky skvělé produkci by se hravě mohla zařadit mezi Robbieho úspěšné singly z historie.

Robbie Williams vystoupí v Praze 19. srpna. Přiveze si sebou i hvězdný support v podobě britského dua Erasure. Vstupenky na koncert jsou ještě stále k dispozici v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc