Jdi na obsah Jdi na menu

Sam Tompkins představil video k hořkosladké písni Someone Else

21. 11. 2023

sam-tompkins.jpgSam Tompkins (foto: Jack Morgan)

Sam Tompkins je britský r'n'b zpěvák a skladatel z Brightonu. Jeho první EP „Who Do You Pray To?” debutovalo na 7. místě oficiální UK Albums Chart. Nyní tento hudebník přichází se srdceryvným emotivním singlem „Someone Else”.

Koneckonců je to jediný způsob, který zná. Čistá, nefalšovaná pravda. Skladba s hořkosladkou melodií, v níž se mísí klasické písničkářské tóny s aspekty r'n'b a popu.

„‚Someone Else’ je spíše koncepční písní než zážitkem. Být zamilovaný do někoho, kdo je zamilovaný do někoho jiného, je pocit, který určitě zažilo dost lidí. Mě ale zaujala myšlenka, že to pokračuje stále dál a dál. Jste zamilovaní do někoho jiného, kdo je zamilovaný do někoho jiného, kdo je zamilovaný do někoho jiného a tak dál. Po vydání ‚Lose It All’ jsem chtěl vytvořit něco, co by bylo stejně silné. Jsem na tuhle skladbu opravdu hrdý a těším se, až ji všichni konečně uslyší,” prohlásil Sam Tompkins nadšeně.

Novinku doprovází videoklip, v němž sledujeme talentovaného muzikanta na vrcholku hory. Po krajině se valí mlha a atmosféru podtrhuje překrásná lyrika, do které Sam Tompkins vložil celé své srdce.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář