Jdi na obsah Jdi na menu

Scorpions zveřejnili lyric video k novince Follow Your Heart

4. 12. 2017

008---scorpions.jpgScorpions (foto: Angelika Špicarová)

Kapela Scorpions vydala kompilaci svých nejúspěšnějších balad. Titul pojmenovaný „Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads” přináší sedmnáct songů, mezi nimiž nechybí takové klasiky jako „Still Loving You”, „Wind Of Change” nebo „Send Me An Angel”, kterou legendární muzikanti natočili v akustickém provedení.

Aby byl titul pro fanoušky dostatečně atraktivní a nešlo o další zbytečnou kolekci již několikrát nabídnutých hitů, přináší výběrová deska i dvě nové písně. Aktuálně je do evropských rádií nasazena skladba „Follow Your Heart”. Ta sice zní hodně podobně jako všechny dosavadní balady Scorpions, tedy důraz je kladen především na líbivý a zpěvný refrén, na druhou stranu ale potvrzuje, že pětice z Hannoveru ani po více než padesáti letech v hudebním showbusinessu neztrácí dech.

České publikum se o tom mělo na vlastní kůži přesvědčit 3. prosince. V rámci probíhajícího turné se Scorpions měli představit v ostravské Ostravar Aréně. Vystoupení však bylo pár hodin před konáním zrušeno. Příznivci mohou pouze čekat na nový termín, který by měl být brzy ohlášen.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc