Jdi na obsah Jdi na menu

Sharlota je v novém tracku veselá a chce rozdávat úsměvy

15. 4. 2020

sharlota.jpgSharlota (foto - zdroj: Universal Music Czech Republic)

Snad nejvýraznější tvář ženské české rapové scény Sharlota pod svým domovským labelem Blakkwood nedávno zveřejnila energickou píseň s názvem „Pojď se mnou”. Skladba vyzývá k síle a symbolizuje naději, že na nic nejsme sami.

Původně měl vyjít tvrdší rapový track „Anonym” a měl se natáčet videoklip k songu „Sextape”, ale protože se produkčně jedná o větší klip, vzhledem k situaci ho nebylo možné plnohodnotně natočit. „Je samozřejmě možnost lehčích variant, ale protože to patří k nové desce, nechtěla jsem to odfláknout,” vysvětluje Sharlota. „Pojď se mnou” byla zlatá střední cesta, k níž vzniklo jednoduché lyric video. „Chtěla jsem vybrat téma, které by na jednu stranu netěžilo ze stresové situace a nebylo naopak opravdu hodně vulgární,” dodává raperka.

Na chystaném dvojalbu „Sextape” bude celkem 30 tracků. Polovina zpívaná a polovina rapová, takže by si každý měl přijít na své. „Pojď se mnou je energická kytarová věc, která si myslím i hezky symbolicky podtrhuje to, abychom se nevzdávali, že vždycky kolem nás bude někdo, kdo nás podrží a podá nám pomocnou ruku.”

Na další videoklipy a celou nahrávku se fanoušci mohou těšit již koncem dubna.