Jdi na obsah Jdi na menu

Sia zveřejnila hitovou píseň Never Give Up

24. 11. 2016

sia-2016.jpgSia (foto - zdroj: musicfeeds.com.au)

Hitmakerka Sia si nedává ani chvíli oddychu. Před nedávnem vydala rozšířenou deluxe edici svého alba „This Is Acting” a už servíruje další zbrusu nový singl. Skladba „Never Give Up” se objeví na soundtracku australského filmu „Lion”, kde si zahraje například Nicole Kidman či Rooney Mara. I když nový snímek bude dramatem o přežívání v Kalkatě, Sia tvůrcům filmu dodala optimistickou píseň.

Song „Never Give Up” se může vesele zařadit k hitům, jako jsou „Cheap Thrills” nebo nedávný „The Greatest”. Všechny tyto tři písně mají společný houpavý rytmus, lehce exotické tóny a nakažlivý refrén. V nové skladbě se v úvodu rozjedou indické rytmy, následuje typický chraplák zpěvačky, jejímž slovům nikdo nerozumí, a vše je korunované úderným refrénem. Její rukopis se sice stále opakuje dokolečka, ale kupodivu to pořád funguje.

Soundtrack k filmu „Lion” není jediným, kam zpěvačka přispěje svojí písní. V lednu příštího roku bude mít premiéru dokumentární snímek „The Eagle Hunters”, na jehož doprovodné album dodala skladbu „Angel By The Wings”. Oba songy produkoval Greg Kurstin a premiéra podmanivé balady se očekává začátkem prosince.

Text - zdroj: musicserver.cz/Tomáš Navrátil