Jdi na obsah Jdi na menu

Sima Martausová natočila éterický klip k písni Nenahraditeľná

25. 8. 2018

sima-martausova_2018.jpgSima Martausová (foto: Maruška Jeňová)

Sima Martausová pokračuje v pravidelném zásobování fanoušků novými písněmi. Zatím posledním kouskem je song Nenahraditeľná. Symbolicky ho naživo odpremiérovala na festivalu United ve Vsetíně, kde vystoupila během prvního večera společně s Pavlem Helanem.

„Písnička vznikla, když jsem se jednou 'modlila hudbou'. Takže nepatří žádnému muži, ale tomu, co mě stvořil. Děkuji, že mohu s vámi sdílet radost z hudby,” podotkla Sima Martausová na svém oficiálním Facebooku.

Celou skladbu opět složila a otextovala, nechala ji vyprodukovat Randal Group a do tanečního čísla, které je hlavním leitmotivem videoklipu, si pozvala skvělého Adama Kmeťe. Na první poslech je slyšet, že nástroje nahradily lidské vokály, jež obstarala kapela For You. V písni je krásně vidět, jak se dá prolínat význam slov a vyznávat lásku jak lidské osobě, tak Bohu.

Sima Martausová je v poslední době pevnější v kramflecích, pokud jde o duchovnější záležitosti. Atributy jako cit, křehkost i éteričnost se však tady dají ještě násobit. Po „Baránkovi” i „Modlitbě” je tohle třetí korálek v řadě, který za předchůdci nijak nezaostává, a minimalistický vizuál, jež je skromný a svým způsobem také pompézní, jeho vyznění krásně podtrhuje.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík