Jdi na obsah Jdi na menu

Skupina Tři sestry představila zábavný videoklip k songu Bujará

3. 7. 2019

tri-sestry.jpgTři sestry (foto: Angelika Špicarová)

Kapela Tři sestry zveřejnila klip k písni „Bujará”. Jde již o třetí video k aktuální zlaté desce „!Svobodu ředkvičkám!”. Je to dárek za vysvědčení pro průšviháře i šprty, ale také pro rodiče všech školáků, kteří si konečně můžou oddechnout a užít si naplno léta.

Tvorby videoklipu se zhostili Míša Majoberová s kameramanem Markem Dienstlem a zahráli si v něm všichni členové skupiny včetně doprovodného personálu a kamarádů. V novém klipu se Tři sestry rozhodly oslavit příchod, jara, slunce, rozkvetlé louky, zahradní restaurace, pivo a hlavně blížící se velké letní turné.

„Ačkoliv nám počasí během natáčení vůbec nepřálo, nakonec se přeci jen podařilo zablbnout si před kamerou a zvěčnit několik historek, které Tři sestry během svého působení prožily. Vzhledem k tomu, že kapela je kopa veselá a o legraci a bláznivé nápady nemá nikdy nouzi, točilo se i to, co nás zrovna napadlo a o to je výsledek opravdovější,” řekl Pavel „Mafuna” Martinek, manažer formace.

Hostujícím hercem vizuálu byla papírová maketa policajta, kterou původně muzikanti chtěli ukrást někde u silnice, ale nakonec se rozhodli, že si ji pořídí zcela legálně.

„Ta krádež nebyla myšlená vážně, spíš jsme si ji chtěli jen na pár dní někde u silnice půjčit. Jenže pak médii proběhla zpráva, že ji někdo skutečně v nějaké obci odcizil a pan starosta byl z toho tak smutný, že jsme se rozhodli od podobného experimentu upustit,” uvedl Pavel „Mafuna” Martinek.