Jdi na obsah Jdi na menu

Štěpán Kozub je hlavním tahákem nového videoklipu skupiny Nebe

29. 10. 2020

petr-harazin.jpgPetr Harazin (foto - zdroj: skupinanebe.cz)

Kapela Nebe o sobě opět dává vědět, a to rovnou dosud nejvtipnějším videem své kariéry. Song s názvem „Neviditelný” vznikal několik let. Frontman Petr Harazin jej dokončil, když bojoval s alkoholovým démonem. Nahrávka v postatě ukazuje jeho pohled na to, jak si tenkrát připadal.

„Demo k této písni je staré nejméně dva roky, ale dotáhli jsme jej až s novou sestavou. Skladba získala pořádný groove a máme velkou radost z toho, jak ve finále zní. Žánrově jsme se pustili do zcela jiných vod, než tomu bývalo v minulosti, a s novým basákem dostal song tu správnou šťávu,” popisuje kytarista a režisér vizuálu Štěpán Petrů, který svěřil hlavní roli čím dál populárnějšímu ostravskému herci Štěpánu Kozubovi.

„Štěpána jsem viděl na představení ‚Tři tygři‛ v době, kdy byli se svou show v úplných začátcích. Několik dní poté mě napadl námět klipu přímo pro Štěpána. Nikdo jiný by jeho roli hrát nemohl. Kdyby řekl, že tam hrát nechce, nevznikl by,” komentuje svůj výběr režisér. „Kluky jsem potkal párkrát na představení v našem divadle Mír. Lidsky jsme si sedli, slovo dalo slovo a natočili jsme, snad nejen pro nás, zábavný kus,” říká hlavní hrdina.

Snímek vypráví o muži, který má dost stereotypu po boku své partnerky a který touží po změně a uznání. V humorně a zároveň reálně pojatém videoklipu se objevují fotbalisté Baníku Ostrava v čele s kapitánem Janem Laštůvkou nebo zpěvačka Heidi Janků.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková