Jdi na obsah Jdi na menu

Švédská zpěvačka Loreen zveřejnila zdařilé video k singlu Is It Love

1. 11. 2023

loreen_2013.jpgLoreen (foto - zdroj: fource.cz)

Loreen má za sebou úspěšný rok. Druhé vítězství v Eurovizi se skladbou „Tattoo” zpěvačce pomohlo dostat se zpět na přední místa hitparád po celé Evropě a také do povědomí posluchačů. Jelikož železo je třeba kout, dokud je žhavé, vydává severská hvězda v těchto dnech nový singl.

Píseň „Is It Love” hned na první poslech zaujme severoafrickými prvky, což není žádná náhoda. Ač se interpretka narodila ve Švédsku, její rodina pochází z Maroka. Berberské motivy se tak tentokrát propsaly do hudby a videoklipu více než kdy dříve. Jeden by skoro řekl, že vizuálně přitažlivý snímek je jakousi africkou aluzí na hit „Frozen” od Madonny, jenom místo modrého ladění došlo na písčité odstíny a chlad nahradil spalující žár. Symbolika ukrytá v tanci, zdánlivé samotě a zvířecích motivech naopak zůstala.

Zda se tato skladba a předešlé singly objeví na již dávno oznámené desce s názvem „Atlas”, zatím zůstává tajemstvím. Fanoušci přesto nepřijdou zkrátka, neboť Loreen v těchto týdnech vyráží na evropské turné.

Text - zdroj: musicserver.cz/Lukáš Boček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář