Jdi na obsah Jdi na menu

Talentovaná Arlo Parks v novém klipu vzdává hold kapele Deftones

30. 5. 2023

arlo-parks.jpgArlo Parks (foto: Vince Mayo M. Aung)

Arlo Parks před nedávnem představila singly „Weightless”, „Impurities”, „Blades” a „Pegasus”, předznamenávající její druhou řadovou desku „My Soft Machine”. Krátce před vydáním alba zveřejnila ochutnávku v podobě videoklipu k písni s názvem „Devotion”.

„Je to song o pocitu zamilovanosti, který je téměř, jako když vás někdo roztrhá na kusy. Je v něm intenzita, divokost a něha,” říká autorka o novince a dodává: „Jde o jednu z mých nejoblíbenějších skladeb, jež jsem kdy vytvořila. Čerpá z tvorby kapel, kvůli nimž jsem si zamilovala hudbu - od Deftones přes Yo La Tengo a The Smashing Pumpkins až po My Bloody Valentine.”

Stejně má dle jejích slov působit i klip. Režírovali ho Ali Raymond a Joel Barney, kteří zadání určitě splnili. Pokud si totiž vzpomenete na nostalgii devadesátek a vizuály Deftones a podobných rockových formací, všechny měly jedno společné. Vypadaly temně a nesly se v namodralém odstínu a jemném rozostření. A přesně takový je i snímek, v němž se Arlo Parks se svým bandem vtěsnala do výtahu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář