Jdi na obsah Jdi na menu

Tegan And Sara lákají na novou desku klipem k písni Boyfriend

3. 5. 2016

tegan_and_sara_2016.jpgTegan And Sara (foto - zdroj: facebook.com)

Vydání osmého alba „Love You To Death” se o nemalý kus přiblížilo, a tak Tegan And Sara postupně uvolňují další informace.

Po audio návnadách v podobě „Boyfriend” a „U-turn” se první z nich dočkala i doprovodného videoklipu. Jeho režii si vzala na starost Clea Duvall, vizuál přebalu a bookletu desky měla pod palcem Pamela Littky. Novinku produkoval Greg Kurstin a dle prvních ukázek je již zřejmé, že toto kanadské duo bude pokračovat v nastoleném zvuku z minulé, hity našlápnuté nahrávky s názvem „Heartthrob”.

Clea Duvall se ústředního tématu „Boyfriend”, kterým není jen přátelství, chopila zcela po svém a dějovou linii vložila do zákulisí natáčení videoklipu, v němž se až tak nedaří najít tu správnou stylizaci (jako na běžícím pásu se mění kulisy, rekvizity a najatí herci). V závěru, kdy režisérce jaksi rupnou nervy, dostane se jí nečekané přátelské podpory. V tomto tříminutovém snímku se pak mihnou Rachel Antonoff, Sarah Ramos a Mae Whitman.

Video k „Boyfriend” je nenáročná záležitost, ovšem samotná skladba chytne na první poslech. Je však otázkou, co na to skalní fanoušci, kteří už nějakou dobu volají po staré verzi Tegan And Sara.

Děvčata představí novinku „Love You To Death” již v pátek 3. června a najdete na ní deset písniček.

Seznam skladeb alba Love You To Death

01. That Girl
02. Faint Of Heart
03. Boyfriend
04. Dying To Know
05. Stop Desire
06. White Knuckles
07. 100x
08. BWU
09. U-turn
10. Hang On To The Night

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek