Jdi na obsah Jdi na menu

Tereza Balonová představila klip k povedené písni Tak málo

19. 10. 2020

tereza_balonova.jpgTereza Balonová (foto - zdroj: Universal Music)

Tereza Balonová je považována za výjimečný hudební talent svojí generace. Vedle naprosto unikátního hlasu a projevu se pyšní celkovým muzikantským nadáním. Loni vydala povedené EP „Zhasni den”, které nyní, u příležitosti jejích dvacátých narozenin, následuje singlová novinka „Tak málo”.

Za produkcí poměrně zádumčivé písně stojí Honza Balcárek. „Při loňském cestování s kapelou Jelen jsem si uvědomila tu rozdílnost dvou světů, ve kterých jsem žila. Dopoledne ve školní lavici a příprava na maturitu. Večer přátelé, milovaná muzika a vystoupení před tisícovkami posluchačů. O víkendu z koncertu na koncert. Z hotelu na hotel. Mnoho intenzivních zážitků. Přemýšlela jsem nad tím, do jaké míry člověk může ovlivnit to, kam ho život zavede. A že stejně je nakonec nejkrásnější se vracet domů,” přibližuje interpretka.

Videoklip byl pořízen v Praze pod vedením Ondřeje Urbance, který se víc než na konkrétní příběh zaměřil spíše na atmosféru. Tereza stráví podstatnou část videa za volantem auta, podíváme se s ní také do baru.

Song „Tak málo” bude součástí debutového alba, jež vyjde v září 2021. „Skladby mám napsané, ale člověk v mém věku se docela rychle proměňuje a tvoří, takže ten seznam písniček na desku si pořád dokola přepisuji. Na těch, u kterých vím, že je na desce chci, se ale už pracuje,” říká zpěvačka.