Jdi na obsah Jdi na menu

The Atavists naplnili video k songu Wrong bizarními kreacemi

17. 8. 2019

the-atavists.jpgThe Atavists (foto: Angelika Špicarová)

Stále populárnější hradecká formace The Atavists jede na dobré vlně a koncertuje o sto šest. Zároveň zůstává zcela originální a svá. To potvrzuje i aktuální klip z Andělem oceněné desky „Lo-Fi Life”. K vizuálnímu zpracování si muzikanti vybrali skladbu „Wrong”, kterou už nějaký ten čas můžete znát z rozhlasového éteru.

Song to není tak dravý a rockový, jak jsme u nich zvyklí, jedná se spíše o zklidněnou nahrávku s návykovým refrénovým drivem. Lehce bizarní video plné nafukovacích matrací a tančících důchodců vzniklo na venkovní plovárně v pražských Čakovicích a Kralupech nad Vltavou. Kromě profesionálních herců v něm účinkují i návštěvníci koupaliště, přátelé a fanoušci kapely, kteří se ozvali na výzvu skupiny na sociálních sítích.

„Ta píseň je o přemýšlení nad rozchodem, ale videoklipů o nešťastných láskách je všude plno. Shodli jsme se proto, že použijeme jen název Wrong a natočíme klip, který je celý tak trochu špatně a který zároveň dokáže divákovi vykouzlit úsměv na tváři. Reálie české plovárny do toho skvěle zapadly,” uvedl režisér snímku Jarek Plouhar z produkce DOIT.films.

Barevné video plné vtipných až úchylných tanečních choreografií se určitě jen tak neokouká. Mimo jiné i proto, abyste si připomněli letní prázdninovou atmosféru, pobavili se a odehnali případné chmury.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková