Jdi na obsah Jdi na menu

The Cranberries natočili k singlu All Over Now animované video

14. 3. 2019

the-cranberries_2018.jpgThe Cranberries (foto - zdroj: facebook.com)

Již uplynul rok od nešťastné smrti majitelky jednoho z nejcharismatičtějších hlasů Dolores O'Riordan. Frontmanka The Cranberries ještě před tragickou událostí ovšem stačila nahrát dostatek materiálu na tehdy připravované album, které vyjde 26. dubna pod názvem „In The End”.

Letos v lednu kapela vypustila do světa singl „All Over Now”, krásnou melancholickou píseň, ke které nyní natočila výborný animovaný videoklip.

Výtvarník Daniel Britt v něm zpracoval příběh dívky, která prochází anglickou krajinou plnou romantiky, až dojde k majáku, kde na ni čeká objetí. Rozbitá sklenice od vína i bořící se zámek mají ovšem silnou symboliku. Skrývají napětí a nepochybně odkazují na zesnulou Dolores.

Poslední řadovou deskou, kterou The Cranberries natočili, je šest let stará nahrávka „Roses”. Před dvěma lety ji následovala kolekce „Something Else”, na níž přepracovali své hity do akustické podoby. Kytarista Noel Hogan prohlásil, že „In The End” bude posledním albem a že po jeho vydání skupina definitivně skončí.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko