Jdi na obsah Jdi na menu

The Silver Spoons natočili povedený klip s Richardem Genzerem

11. 1. 2019

the-silver-spoons.jpgThe Silver Spoons (foto: Ondřej Vibes)

Pokud jste byli na české komedii „Po čem muži touží”, možná vám bude povědomá písnička „He’s Got My Money Now”, která ve filmu zazněla. Má ji na svědomí česko-anglická kapela The Silver Spoons. Ta loni výrazně obměnila složení. Z původní, pět let staré sestavy zbyl jen frontman Augustine Dunn.

V songu zpívají The Silver Spoons o tom, jak je těžké živit se muzikou, protože všichni od vás čekají, že budete hrát nejlépe zadarmo. Za energickým a vtipně zpracovaným videoklipem stojí režisér Ondřej Urbanec. Do hlavní role obsadil Richarda Genzera, jež ztvárňuje zazobaného a vychytralého producenta, který s hudebníky za účelem vidiny zisku dělá psí kusy, sebere jim jejich autenticitu a nutí je do nepřirozené image. Ve snímku se mihne velbloud a Ferrari, čímž si jeho tvůrci utahují z hvězd našeho šoubyznysu (konkrétně z Mikolase Josefa a Leoše Mareše).

The Silver Spoons píseň natočili v Los Angeles, kde jim pomáhal producent Danny Saber. Na cestu za velkou louži jim přispěli fanoušci. Na letošní rok chystá skupina vydání debutového alba.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková