Jdi na obsah Jdi na menu

Troye Sivan v novém klipu vypráví o euforii svobodného života

29. 9. 2023

troye-sivan.jpgTroye Sivan (foto - zdroj: facebook.com)

První návnadou na chystané album Troye Sivana „Something To Give Each Other” se stal hodně otevřený song „Rush”. K němu se nedávno připojila druhá ochutnávka v podobě skladby „Got Me Started”. Posluchače v ní zaujme mimo jiné sampl z virálního hitu „Shooting Stars” australského dua Bag Raiders.

Troye Sivan přiznává, že „Got Me Started” byla jednou z prvních písní, které měl pro tuto kolekci hotovou, včetně jasné představy týkající se zmíněného samplu. Nějaký čas zabralo shánění telefonního čísla na Bag Raiders, aby si jeho použití osobně vyjednal. Výsledek je záznamem euforických okamžiků naprosté svobody a uvědomění si, že je úplně v pořádku být sám. Zpěvák se prý odpoutal od návalů smutku a začal více vnímat chvíle nekonečných možností.

Doprovodné video se natáčelo v Bangkoku pod režijním dohledem Gordona von Steinera, choreografii sestavila známá dvojice Sergio Reis a Mauro van de Kerkhof. Kromě hlavního aktéra, který zde zúročuje své taneční nadání, kamera zabírá hned několik zamilovaných dvojic sdílejících křehké city v ulicích velkoměsta. Dění se na pár chvil přenese do drag klubu a končí za úsvitu na střeše jednoho z mrakodrapů.

Troye Sivan svou třetí řadovou desku „Something To Give Each Other” vydá 13. října. Bude na ní rovných deset skladeb, kompletní tracklist si však autor zatím nechává pro sebe.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář