Jdi na obsah Jdi na menu

U2 zveřejnili videoklip ke skladbě Invisible

14. 2. 2014

u2_invisible_2014.jpgU2 (foto - zdroj: waaf.com)

Irská kapela U2 zveřejnila videoklip ke skladbě "Invisible". Formace v černobílém videu prezentuje píseň pro diváky a divačky v hangáru v Santa Monice. Natáčení trvalo tři dny. Režisérem novinky je Mark Romanek, který se podepsal například pod videa "Hurt" Johnnyho Cashe nebo "Scream" Michaela a Janet Jacksonových.

Skladba "Invisible" se bude nacházet na připravovaném albu, jehož jméno ani přesné datum vydání kapela zatím neprozradila. Mělo by však vyjít letos. Frontman U2 Bono v rozhovoru pro USA Today nedávno zdůraznil, že "Invisible" není jejich novým singlem. „Máme jinou skladbu, kterou s nadšením představíme album. Toto je pouze taková upoutávka, která má lidem připomenout, že stále existujeme“, uvedl.



U2 vznikli v roce 1976 a patří k nejúspěšnějším kapelám na světě, přičemž podle odhadů prodali více než 150 milionů kopií alb. Na kontě mají dvanáct studiovek a hity jako "Sunday Bloody Sunday", "One", "With Or Without You", "Where The Streets Have No Name", "Staring At The Sun", "Beautiful Day", "Vertigo" nebo "Sometimes You Can’t Make It On Your Own". Píseň "Ordinary Love", kterou napsali pro film "Mandela: Long Walk to Freedom" (2013), získala Zlatý glóbus a má také nominaci na Oscara.

Text - zdroj: digitalspy.co.uk