Jdi na obsah Jdi na menu

Walter Trout se setkává s Beth Hart v nadějeplném duetu Broken

13. 2. 2024

beth-hart_2018.jpgBeth Hart (foto: Angelika Špicarová)

Přední bluesrockový kytarista Walter Trout zahraje 23. dubna v Praze. Přiveze i nové album „Broken”, které vyjde 1. března. Hostují na něm zpěvák kapely Twisted Sister Dee Snider, virtuózní hráč na foukací harmoniku Will Wilde nebo zpěvačka Beth Hart. Právě její hlas zní v titulní písni, která se stala druhým singlem z desky.

„Broken” je nadějeplná a svým způsobem motivační bluesová balada, kterou se jako mantra táhnou slova „I Don’t Wanna Be Broken” (nechci být zlomený, už se nenechám zlomit). Jistě, může to působit jako klišé, ale zrovna od Waltera Trouta a Beth Hart to, s jejich životními zkušenostmi, zní tak nějak opravdově. Samozřejmostí je skvělá kytarová práce postavená na přesném vybrnkávání, dojde pochopitelně i na povedené sólo.

Doprovodný vizuál je na pomezí klipu a lyric videa. Protagonista hraje a zpívá na břehu moře, jeho kolegyně ve studiu, kde skladbu jak zkouší, tak nahrává. Nad tím vším se objevuje text songu, fotky obou interpretů, detaily na kytary. Tady by asi bylo lepší méně než více. Samotná píseň je však výborná.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář