Jdi na obsah Jdi na menu

Witch Hammer představili zdařilé video k písni Ztracený ráj

4. 8. 2023

witch-hammer.jpgWitch Hammer (f

Jablunkovští kovotepci Witch Hammer zveřejnili videoklip ke skladbě „Ztracený ráj” na podporu aktuální desky „Absolutno II: Coinspirace”. Římská dvojka v názvu značí navázání na koncept předchozího alba „Absolutno”, který se noří do světa elit, jež přes moc získanou peněžními toky, ovládají svět.

V novém klipu se Witch Hammer trochu odpoutávají od kritiky elit a jdou směrem, který je nám všem – nyní ovšem v dobrém slova smyslu – blízký, a to pohled do festivalové sezóny. Video zachycuje formaci na pódiu a přibližuje tak feeling právě se konajících venkovních akcí: „Náš live klip k songu ‚Ztracený ráj’ je už třetím z nové kolekce ‚Absolutno II: Coinspirace’. Tentokrát ukazuje kapelu v nejpřirozenějším prostředí a sice na pódiu. K vidění jsou zde také záběry ze zvukovky, backstage nebo křtu alba. Osvědčený spolupracovník skupiny Digaz dokázal profi střihem a zpracováním zachytit atmosféru, která panuje na našich koncertech a jednotlivé záběry poctivě natáčel a sbíral náš velký fanoušek Franta Stojaspal. Myslím, že snímek přesně zapadá do pohodové nálady letních festivalů,” říká baskytarista Petr Caputa.

Witch Hammer šestou řadovou nahrávku pokřtili ve svém domovském klubu Rock Café Southock, festivalovou sezónu odpálili úspěšným vystoupením na Masters of Rock a před sebou mají nabitý koncertní měsíc.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář