Jdi na obsah Jdi na menu

Within Temptation se připomínají singlem Don’t Pray For Me

19. 7. 2022

within-temptation.jpgWithin Temptation (foto: Angelika Špicarová)

Holandští symfoničtí metalisté Within Temptation v čele se sličnou zpěvačkou Sharon den Adel zveřejnili skladbu „Don’t Pray For Me”, která je dalším krůčkem na cestě k novému albu.

Skupina Within Temptation v posledních letech vydávala pouze singly, ale deska byla vždy v nedohlednu. Skladby „Entertain You”, „The Purge” a „Shed My Skin” fanoušky nadchly a měly úspěch i u kritiků.

Brzy se ovšem můžeme těšit na oficiální prohlášení ohledně nového studiového alba, které by mělo vyjít v průběhu příštího roku. Podle písně „Don’t Pray For Me” si lze udělat představu, jak asi bude znít.

Téma je více než aktuální. I když se v současnosti kultury a víry vlévají do sebe a mísí se, světu stále vládne nespravedlnost a intolerance. „Song ‚Don’t Pray For Me’ brojí proti vnucování vlastních přesvědčení a strachů druhým a podporuje individuální cestu jednotlivců. Je to hymna o vyrovnání se s tím, že přesvědčení mohou být proměnlivá, vícenásobná nebo jednoduše různá. Každý člověk však může následovat svůj vlastní osud,” poznamenává Sharon den Adel.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář