Jdi na obsah Jdi na menu

Alvaro Soler a jeho latinské rytmy znovu roztančí Prahu!

17. 9. 2018

Live: Alvaro Soler

Datum: 07.05.2019                                 Místo: Tipsport Arena, Praha

alvaro_soler_2017_jens_sage.jpgAlvaro Soler (foto: Jens Sage)

Španělský zpěvák Alvaro Soler se po dvou vyprodaných koncertech ve Foru Karlín vrací 7. května do České republiky. Tentokrát si se svými latinskými rytmy a chystanou deskou „Mar De Colores” troufne na pražskou Tipsport Arenu.

Sedmadvacetiletý hudebník se narodil v Barceloně španělské matce a německému otci. V deseti letech se přestěhoval do Tokia, kde se naučil zpívat. Po absolvování studií a návratu do Evropy v roce 2010 založil s bratrem indie popovou kapelu Urban Lights, se kterou se ve španělské talentové soutěži probojoval až do finále. O čtyři roky později skupinu opustil, přestěhoval se do Berlína a vydal se na sólovou dráhu. V Německu nahrál debutové album „Eterno Agosto”, jež bodovalo napříč celou Evropou a doputovalo na první místo polské, italské i švýcarské hitparády. Deska obsahovala průlomový singl „El Mismo Sol” a hit „Sofia”, který má na YouTube téměř půl miliardy zhlédnutí a na němž se podílela i Jennifer Lopez.

V září Alvaro Soler vydá druhou studiovou nahrávku „Mar De Colores” s letní hymnou „La Cintura” a speciálním tancem, který diváky naučí osobně na svém youtubovém kanále, jenž odebírá více než dva miliony fanoušků. K albu a skladbě dodává: „Chci, aby se lidé při poslechu mé desky bavili. Singl La Cintura je o tom, že by všichni měli mluvit o svých nedokonalostech. Já osobně jsem otřesný tanečník. Naučit se ten taneček pro mě bylo hrozně náročné, chtěl jsem ale inspirovat ostatní, aby se nebáli překonávat překážky.”

Vstupenky na stání za 890,- Kč jsou k dispozici na webu fource.cz nebo v sítích GoOut.cz, Ticketportal a Ticketmaster. Lístky na sezení pořídíte v sítích Ticketportal a Ticketmaster v cenovém rozmezí od 790,- Kč do 1290,- Kč.