Jdi na obsah Jdi na menu

Ben Howard navštíví premiérově Českou republiku!

27. 3. 2018

Live: Ben Howard 

Datum: 09.06.2018                     Místo: Lucerna-Velký sál, Praha

ben-howard_2018.jpgBen Howard (foto - zdroj: fource.cz)

Do Prahy přijede Ben Howard. Pro obrovský zájem se jeho koncert přesouvá z Divadla Archa do Velkého sálu Lucerny. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není třeba je měnit.

Britský písničkář Ben Howard se chystá poprvé do České republiky. Dvojnásobný držitel prestižní ceny Brit Award zahraje 9. června ve Velkém sále Lucerny. V tvorbě se inspiruje umělci jako Joni Mitchell, Simon & Garfunkel nebo Bob Dylan.

Ben Howard debutoval v roce 2011 albem „Every Kingdom”. Za něj obdržel nominaci na Mercury Prize a o dva roky později i Brit Award v kategoriích British Male Solo Artist (Nejlepší mužský výkon) a British Breakthrough Act (Objev roku).

Druhá studiová nahrávka „I Forget Where We Were” vyšla v roce 2014 a její produkce se ujal Howardův bubeník Chris Bond. Deska opět sklidila slova chvály od kritiky i fanoušků. Britský Q Magazine napsal: „hudebně dobrodružná, zvukově odvážná a skutečně ohromující”.

Po čtyřleté odmlce přichází Ben Howard s novou muzikou, detaily má prozradit v přístích týdnech. Od loňského roku také působí ve skupině A Blaze of Feather, kterou založil se členy své živé kapely (India Bourne, Mickey Smith, Nat Wason, Rich Thomas a Kyle Keegan).

Vstupenky na pražské vystoupení Bena Howarda jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 895,- Kč.