Jdi na obsah Jdi na menu

Black Sabbath ohlásili úplně poslední turné, zahrají i v Praze!

2. 10. 2015

Live: Black Sabbath

Datum: 30.06.2016                                                   Místo: O2 Arena, Praha

blacksabbath2016.jpgBlack Sabbath (foto - zdroj: Live Nation)

Black Sabbath se v rámci svého posledního turné zastaví i v České republice. Do Prahy se vrátí po třech letech od minulého vyprodaného koncertu. Vystoupí 30. června v O2 Areně.

Začalo to skoro před pěti desítkami let prásknutím hromu, vzdáleným zazvoněním a pak monstrózním riffem, který otřásl zemí. Nejtěžší rockový zvuk všech dob. V té chvíli se narodil heavy metal, stvořený mladou, sotva plnoletou, kapelou z anglického Birminghamu.

I když už to nevypadalo, v roce 2013 se Black Sabbath vrátili v téměř kompletní sestavě a vydali komerčně úspěšné album „13”, které následně doprovodilo velké světové turné, během něhož formace zavítala i do našich končin.

Zanedlouho se kruh uzavře, poslední turné největší metalové kapely všech dob bylo oznámeno. Ozzy Osbourne, Tony Iommi a Geezer Butler napíšou závěrečnou kapitolu v neuvěřitelném příběhu Black Sabbath.

Rozlučkové turné „The End” začne 1. června v Budapešti, a očekává se, že svou dosud nejúžasnější produkcí překoná všechny předchozí koncertní série. Až se tato šňůra přiblíží ke svému finiši, bude to znamenat opravdový konec jedné z nejlegendárnějších skupin v rock'n'rollové historii.

Ceny vstupenek na pražský koncert Black Sabbath se pohybují v rozpětí od 1390,- Kč do 2190,- Kč. Oficiálně bude předprodej zahájen 5. října od 10 hodin v síti Ticketportal.

Pořadatel: livenation.cz