Jdi na obsah Jdi na menu

Bonnie Tyler bude koncertovat v Čechách a na Slovensku!

9. 12. 2014

Live: Bonnie Tyler

21.04.2015 Incheba Expo Arena, Bratislava
22.04.2015 Hala Vodova, Brno
23.04.2015 Multifunkční aula Gong, Ostrava
25.04.2015 Forum Karlín, Praha

bonnie_tyler_2015.jpgBonnie Tyler (foto - zdroj: JVS Group)

Jedna z největších legend světové pop rockové scény, velšská zpěvačka s nezaměnitelným chraplavým hlasem Bonnie Tyler přiveze v dubnu do České republiky a na Slovensko megahity jako „Total Eclipse Of The Heart” nebo „Islands”.

Bonnie Tyler začala kariéru v roce 1970 vítězstvím v pěvecké soutěži. V té době ještě vystupovala se skupinou Bobbie Wayne And The Dixies. V roce 1976 začala spolupracovat s Ronnie Scottem a Steve Wolfem. A spolupráce to byla velmi úspěšná. Hned druhý singl – „Lost In France“ bodoval jak v evropských, tak v amerických hitparádách, stejně jako jejich další společný megahit z roku 1978 „It´s A Heartache”.

Bonnie svůj začátek hudební kariéry komentovala slovy: „Bylo mi dvacet osm, přijela jsem do L. A. a připadala jsem si děsně úspěšná. Tenhle song hráli ve všech rádiích i na diskotékách.”

A další úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. V roce 1983 pro ni napsal Jim Steinman baladu „Total Eclipse Of The Heart“ a Bonnie Tyler se svým nádherně chraplavým hlasem dobyla 1. místo americké hitparády. Rázem byla jednou z nejhranějších zpěvaček na světě. Symbolem popu 80. let se pak stala její píseň „Islands“, kterou nazpívala pro instrumentálního mága Mika Oldfielda.

Čeští diváci znají písničky Bonnie Tyler i z jejich českých verzí v podání Karla Gotta, Marie Rottrové, Leony Machálkové a Lucie Vondráčkové. A v hitu „In My Life” hlas zpěvačky doprovází pražští filharmonici.

Vstupenky na koncerty Bonnie Tyler jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal od 1090,- Kč.