Jdi na obsah Jdi na menu

Britští Bastille zahrají premiérově v Praze!

4. 11. 2013

Live: Bastille          Support: Grizfolk

Datum: 18.03.2014          Místo: SaSaZu, Praha

bastille2013.jpgBastille (foto - zdroj: thesun.co.uk)

Management formace BASTILLE ohlašuje nové jarní turné, pražský koncert původně plánovaný 20. listopadu 2013 v klubu SaSaZu se tak přesouvá na 18. března 2014 - a zůstává v SaSaZu. "Kapela Bastille má bohužel 20. listopadu neodkladné závazky, a tak se management rozhodl přesunout pražský koncert na jarní turné. Pro fanoušky to má však i výhodu - poslechnou si ty nejnovější skladby a k jarnímu turné kapela chystá i nové promo-materiály", uvedl zástupce pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Koncert britské kapely BASTILLE se z důvodu velkého zájmu fanoušků přesunul z pražského Roxy do většího klubu SaSaZu. Již zakoupené vstupenky jsou i nadále platné, cena základních vstupenek zůstává stejná. Novinkou jsou vstupenky na balkon a VIP vstupenky.

Britská indie-rocková čtveřice BASTILLE se vydala v rámci svého turné na cestu kontinentální Evropou a zavítá při něm vůbec poprvé i do Prahy! Předskokanem bude americká kapela GRIZFOLK.

Zpěvák a leader čtyřčlenné kapely BASTILLE Dan Smith se narodil 14. července, čili ve stejný den, kdy se ve Francii (ovšem v roce 1789) uskutečnila bitva o dobytí pevnosti Bastily. Jeho původně sólový projekt vznikl v roce 2010, postupně se k němu však přidali další tři kamarádi a začalo se pracovat na singlech i EP.

 

Debutové album Bastille, BAD BLOOD, vyšlo letos a okamžitě oslovilo britské i evropské kritiky a především fanoušky, a následné první turné Bastille se okamžitě vyprodalo. Jejich hitovku Pompeii můžeme znát i z českého éteru, další skladby jako Bad Blood nebo Things We Lost se určitě brzy do českých hitparád přidají. 

“Jejich indie-rockové melodie protnuté troškou elektronické hudby připomínají náš nedávný koncert amerických Imagine Dragons - jsou zase trochu jiní, místy temnější, místy uvolněnější, ale minimálně stejně tak sympatičtí! Na Bastille se moc těšíme a věříme, že českému publiku učarují”, řekl zástupce pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Přijďte se podívat na úplně první koncert BASTILLE v České republice, který se uskuteční 20. listopadu v SaSaZu! Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketpro od 550,- Kč.

Oficiální FB event: http://on.fb.me/Z4Tush

Hlavním mediálním partnerem tohoto koncertu je Rádio Evropa 2.

Pořadatel: http://www.fource.cz/

Web klubu: http://www.sasazu.com