Jdi na obsah Jdi na menu

Do České republiky přijede Ritchie Blackmore s Blackmore’s Night!

7. 1. 2016

Live: Blackmore's Night                              

Datum: 01.07.2016                                                    Místo: Lucerna-Velký sál, Praha

blackmores-night-2015.jpgBlackmore’s Night (foto - zdroj: Live Nation)

Britsko-americká skupina Blackmore's Night, kterou na veřejnosti prezentuje především kytarista Ritchie Blackmore a jeho půvabná žena Candice Night, se po roce vrací do České republiky. Tentokrát zavítá do našeho hlavního města.

Projekt Blackmore's Night vznikl v roce 1997, když se britský hudebník spojil se svou životní partnerkou, americkou zpěvačkou Candice. Za pomoci akustických i elektrických kytar, smyčců a řady rozmanitých renesančních hudebních nástrojů se Blackmoreovi daří převést všechny zdánlivě nesourodé prvky hudby středověku, v níž splývají romantismus s mysticismem, do vlastního, naprosto jedinečného stylu.

To potvrdil již několikrát i českému publiku, naposledy v červenci minulého roku, kdy kapela vystoupila pod širým nebem v Českém Krumlově. Tentokrát Blackmore's Night dorazí do našeho hlavního města a první červencový den vystoupí ve Velkém sále Lucerny, kde kromě známých hitů odehrají i songy z aktuálního alba „All Our Yesterdays”, které vyšlo loni na podzim.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro v cenových relacích od 890,- Kč do 1590,- Kč.