Jdi na obsah Jdi na menu

Islandští Kaleo přijedou poprvé do České republiky!

6. 7. 2017

Live: Kaleo                 Special guest: Judah & the Lion       

Datum: 21.11.2017                       Místo: Lucerna-Velký sál, Praha

kaleo-2017.jpgKaleo (foto - zdroj: Fource Entertainment)

Vystoupení skupiny Kaleo se pro velký zájem přesouvá z Roxy do Velkého sálu Lucerny. Datum koncertu 21. listopadu se nemění. Jako speciální host se představí Judah & the Lion. Všechny doposud zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Každá mince má dvě strany a platí to i pro Kaleo. Čtyřčlenná formace se z domovského Islandu přestěhovala do Ameriky, kde našla druhý domov. Porovnávání dvou diametrálně odlišných světů přineslo téma různorodosti, které se stalo stěžejním motivem debutového alba A/B: „Hlavní myšlenka naší desky je ukázat světu pestrost a obě strany kapely,” vysvětluje frontman JJ Julius Son. Na straně „A” najdete rock n‘ roll a blues, zatímco strana „B” je o něco jemnější, s baladami. Nehledě na to, kterou stranu desky zrovna pouštíte, jsou to pořád Kaleo. Nejvýraznější singl „Way Down We Go” se vyšplhal na první místo žebříčku Billboard Alternative a byl zlatě oceněný v Americe a Kanadě. Na Spotify je blízko k překonání hranice 100 milionů poslechů. Na debutu Kaleo pracovali společně s producentem Jacquirem Kingem, který produkoval alba interpretům jako jsou Kings Of Leon, Of Monsters and Men, Norah Jones a Tom Waits.

Kaleo s sebou vezou speciálního hosta, americké Judah & the Lion. Ti zabodovali svým debutem „Kids These Days”, který se umístil na druhé příčce žebříčku Billboard Heatseekers. Na úspěch navázalo i jejich nejnovější album „Folk Hop ‘N Roll”. Singl „Take It All Back” opanoval první místo alternativního žebříčku na dlouhé tři týdny.

Vstupenky na pražský koncert Kaleo jsou nyní k dispozici za 750,- Kč přes fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.