Jdi na obsah Jdi na menu

Koncert kapely Rybičky 48 v O2 Areně je přesunut na příští rok!

16. 12. 2021

Live: Rybičky 48                            

Datum: 20.10.2022                                                         Místo: O2 Arena, Praha

rybicky48.jpgRybičky 48 (foto - zdroj: Agentura Wink)

Koncert skupiny Rybičky 48 v pražské O2 Areně, který byl původně naplánován na 28. listopad 2020 a později byl kvůli koronavirové pandemii přeložen na 4. prosince 2021, se uskuteční v novém termínu 20. října 2022.

Vyjádření kapely:

„Asi jako každého z vás, i nás poslední dva roky v mnohém překvapily. S nástupem koronakrize jsme museli kompletně přehodnotit plány na nejbližší období.

Bez obalu přiznáváme, že koronakrize, zrušení velkých akcí a další omezení, mají dost zásadní vliv na fungování skupiny. Koncert v O2 Areně je pro nás svátost a vyvrcholení mnohaletýho snažení. Ani nevíte, jak se na tenhle koncert těšíme, ale velkým akcím dnešní doba nepřeje.

V takovým rozpoložení se těžko pracuje na něčem, co chcete dělat především a hlavně pro radost. Po pečlivém zvážení jsme se rozhodli přesunout vystoupení na 20. října 2022. Chceme, aby tenhle koncert nebyl o stresu, kdy do poslední chvíle nevíte, zda veškerý čas, energie a finance nepadnou vniveč, kvůli tomu muziku neděláme. Chceme hudbou bavit fanoušky i sebe a ze stresu dobrý věci nevznikají, proto jsme se rozhodli přesunout show na podzim příštího roku. Můžeme vám slíbit, že do koncertu vložíme úplně všechno, tak aby z toho velkýho mejdanu čišela hlavně čistá radost a dobrá energie.

Děkujeme za pochopení, podporu a za to, že vás máme!”

Formace Rybičky 48 vznikla v roce 2002. Na svém kontě má sedm studiových alb a dvě DVD, dosud odehrála více než 1 300 koncertů. Kapela je známá svou pódiovou show plnou světel, ohňů a dalších pyro efektů tak, jak to vídáme u koncertů zahraničních rockových hvězd. Ve stejném duchu se nejspíš ponese také vystoupení v O2 Areně.

Vstupenky zůstávají v platnosti i na nové datum a není třeba je vyměňovat. Ještě stále jsou k dispozici lístky v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 490,- Kč do 950,- Kč.