Jdi na obsah Jdi na menu

Lara Fabian přidává další koncert v Praze!

5. 8. 2014

Live: Lara Fabian     

Datum: 17.10.2014           Místo: Forum Karlín, Praha

larafabian2014.jpgLara Fabian (foto - zdroj: larafabian.com)

Kanadská diva s nejkrásnějším hlasem na světě, Lara Fabian, beznadějně vyprodala svůj pražský koncert, který se koná 16. října ve Foru Karlín.

Nechce své fanoušky zklamat, a proto na svém podzimním evropském turné Le Secret přidává ještě jeden koncert v Praze a to 17. října, opět v karlínském Foru.

Hudební odborníci její hlas přirovnávají k Celine Dion a mnozí si ho cení ještě víc. Miliony prodaných desek a vyprodané koncerty po celém světě, to dokázala Lara Fabian bez okázalé reklamy a bulvárních zpráv. A přesně totéž se stalo i v České republice. Jen několik minut po strohém oznámení jejího koncertu 16. říijna 2014 se vstupenky začaly prodávat po stovkách. Netrvalo dlouho a třítisícové karlínské Forum bylo beznadějně vyprodáno.

Lara Fabian se narodila v Belgii, dětství však prožila se svojí italskou maminkou na Sicílii. Osudové setkání se skladatelem Rickem Allisonem započalo její strhující profesionální kariéru. V Kanadě po jeho boku vydala své první veleúspěšné album "Lara Fabian". Půvabná zpěvačka si vždy vybírala z různých hudebních žánrů a kultur to, co sama chtěla svým citlivým projevem a nadpozemsky krásným hlasem publiku předat. Inspirovala se folklorem a hudební tradicí celého světa, od Ruska přes Evropu až k arabským rytmům, na jejích albech slyšíme doteky jazzu, opery, funky i šansonu. Prodala miliony desek, vyprodala Carnegie Hall, a spolupracovala např. se Stevenem Spielbergem na hudbě k jeho filmům.

Již před dvěma roky v Praze byla Lara Fabian doslova zjevením. Ve vyprodané Smetanově síni odložila mikrofon a část koncertu zazpívala bez jakékoli technické podpory. Letos nás čekají dva koncerty ve Foru Karlín a věříme, že i tam nechá svůj božský hlas zaznít bez mikrofonů. Skvěle postavená nová koncertní síň Forum Karlín k tomu má všechny akustické předpoklady.

Na obou pražských koncertech Lary Fabian zazní její největší hity jako je "Je t’aime", "Adagio", "Tout", "I will love again". Fanoušci se tedy mohou opět těšit na nádherný hlas, který otevírá srdce a potěší duši.

Vstupenky na koncert Lary Fabian, který se koná 17. října, jsou k dispozici exkluzivně v předprodejní síti Ticketstream v ceně od 890,- Kč.