Jdi na obsah Jdi na menu

Po loňském vyprodaném koncertu se do Prahy vrátí Welshly Arms!

15. 6. 2019

Live: Welshly Arms                                     Support: The Glorious Sons

Datum: 19.11.2019                                                  Místo: Lucerna Music Bar, Praha

welshly-arms.jpgWelshly Arms (foto - zdroj: welshlyarms.com)

Clevelandská šestice Welshly Arms, která svoji loňskou premiéru v České republice zvládla na jedničku a koncert ve Futurum Music Baru bez mrknutí oka vyprodala, se po roce do Prahy vrátí. Dne 19. listopadu vystoupí v Lucerna Music Baru. Jako support přijedou kanadští The Glorious Sons, kteří loni hráli na strahovské Sedmičce.

Welshly Arms protkávají alternativní rock gospelem a bluesovým feelingem. Skupinu tvoří Sam Getz (zpěv, kytara), Brett Lindemann (klávesy), Jimmy Weaver (basa), Mikey Gould (bicí), Bri Bryant (zpěv) a Jon Bryant (zpěv).

Welshly Arms koncertují již od roku 2013, projezdili mnoho koutů světa a v roce 2017 vydali první EP s titulní průlomovou skladbou „Legendary”, která získala zlatou desku v Německu a ve Švýcarsku. Na Spotify mají přes 47 milionů streamů. Jejich songy zazněly v reklamách na Miller, Hulu, NFL, Indian Motorcycles a pivo Beck's. Píseň „Hold On I'm Coming” upoutala v traileru na film Quentina Tarantina „The Hateful Eight”.

Album z roku 2018 nazvané „No Place Is Home” bylo natočeno v domě z devatenáctého století v Clevelandu. Každá místnost sloužila svému účelu - kytarám, klávesám, skládání, poslouchání desek a samozřejmě nahrávání. „Texty jsou o tom, jak zvládnout tuhle těžkou dobu, jak se s někým spojit a vytvořit společné bezpečné místo,” poukazuje Sam Getz. „No Place Is Home opravdu říká, jak milujeme hudbu,” dodává Jimmy Weaver. „Přistupujeme k tomu jinak a jdeme na doraz. Jako kapela jsme fakt hodně vyrostli.”

Singl „Legendary” z desky „No Place Is Home” byl jedním z nejhranějších songů loňského léta v České republice.

Vstupenky na pražské vystoupení Welshly Arms za 490,- Kč + poplatky jsou k dispozici na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků) nebo v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou lístky za 590,- Kč.