Jdi na obsah Jdi na menu

Populární irská skupina Kodaline přijede do Prahy!

27. 7. 2022

Live: Kodaline

Datum: 24.10.2022                           Místo: Forum Karlín, Praha

kodaline-2015.jpgKodaline (foto - zdroj: Lucerna Music Bar)

Po bouřlivém úspěchu poslední studiové desky „One Day At A Time”, která byla streamována více než 300 milionkrát a na YouTube nasbírala dalších 150 milionů zhlédnutí, Kodaline oznámili, že se v říjnu a listopadu 2022 vrátí na evropská pódia, přičemž se zastaví 24. října v pražském Foru Karlín.

„Jsme nadšení, že můžeme koncertovat, hudebně tahle šňůra bude něco, co jsme dosud nezkusili. Na ty chystané shows jsme nesmírně pyšní a je to něco, co jsme už dlouho chtěli udělat. Doufáme, že se vám koncerty budou líbit tak moc, jako se líbí nám,” říkají Kodaline.

V roce 2019 Kodaline odehráli největší koncerty své kariéry. Doma v Dublinu vyprodali dvě vystoupení pod širým nebem v St. Anne’s Park, zatímco desetidenní britské turné vyvrcholilo koncertem ve vyprodaném londýnském historickém Roundhouse.

Vystoupili také na festivalech Lollapalooza, Benicàssim a Open’er, pak se stali první irskou kapelou, která koncertovala na obrovském festivalu NH7 Weekender v Pune v Indii. Turné po Asii zahrnovalo vystoupení ve Vietnamu na Monsoon Music Festival a koncerty v Číně, Japonsku, Jižní Koreji, Filipínách, Malajsii, Indonésii, Thajsku, Singapuru a Taiwanu.

„One Day At A Time” je čtvrté album skupiny, které vyšlo v roce 2020. Desku nahráli Kodaline ve svém skromném studiu v Dublinu, produkci obstaral baskytarista Jason Boland. Kapela má v Irsku tři alba #1, dvě Top 5 v Británii a víc než dvě miliardy streamů na Spotify.

Vstupenky na pražský koncert Kodaline jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketmaster za 790,- Kč + poplatky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář