Jdi na obsah Jdi na menu

Před Joe Louis Walkerem vystoupí v Praze Gwyn Ashton!

29. 10. 2018

Live: Joe Louis Walker                Support: Gwyn Ashton

Datum: 12.11.2018                                 Místo: Lucerna Music Bar, Praha

gwyn_ashton_2018.jpgGwyn Ashton (foto - zdroj: gwynashton.com)

Kytarového mága Joe Louis Walkera, headlinera letošního ročníku festivalu Blues Alive, který několik dní před vystoupením v Šumperku zahraje pro pražské publikum v Lucerna Music Baru, podpoří jako support australský kytarista a zpěvák Gwyn Ashton.

Šumperský festival Blues Alive je momentálně již vyprodán, takže tento koncert je jedinečnou příležitostí, jak velikána moderního blues Joe Louis Walkera vidět hrát naživo.

Oba umělce si můžete vychutnat 12. listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

Gwyn Ashton není v našich končinách žádným nováčkem. Hrál u nás s B. B. Kingem, s Johnem Hammondem Jr., na festivalu Blues Alive a každý rok v Čechách a na Slovensku absolvuje šňůru koncertů.

Během 30 let, po které Gwyn Ashton poctivě koncertuje, vystoupil již ve více než 30 zemích. Zahrál si na významných místech s ještě významnějšími hudebníky, mimo jiné s kapelou Status Quo, The Black Crowes, Rory Gallagher´s Band nebo Robert Plant´s Band.

Ashtonův program bude složen z výběru ze všech jeho vydaných studiových alb. Těch je celkem osm. Diváci se mohou těšit na okouzlující cestu od akustického blues a world music až po garážový rock 60. let a to vše předvedené na nespočet hudebních nástrojů.

Vstupenky jsou k dispozici na webu musicbar.cz nebo v předprodejních sítích Ticketmaster a GoOut.cz za 490,- Kč k stání a na VIP Balkón za 690,- Kč.

Související:

Joe Louis Walker připomene v Praze bluesovou historii!