Jdi na obsah Jdi na menu

Red Hot Chili Peppers zavítají do České republiky!

11. 5. 2016

Live: Red Hot Chili Peppers                                   

Datum: 04.09.2016                              Místo: O2 Arena, Praha

red-hot-chili-peppers-2016.jpgRed Hot Chili Peppers (foto: Ellen von Unwerth)

Red Hot Chili Peppers se po čtyřech letech od svého posledního pražského koncertu vrátí do České republiky. Již 4. září zahrají v O2 Areně své největší hity i žhavé novinky z alba „The Getaway”.

Kapela vydá 17. června novou desku „The Getaway” u společnosti Warner Bros. Records. Album produkoval Danger Mouse, mix pak dostal na starosti Nigel Godrich. Jedná se o jedenáctou studiovou nahrávku v diskografii Red Hot Chili Peppers. První singl „Dark Necessities” je v současnosti k dispozici na všech digitálních platformách.

Jedna z nejúspěšnějších formací v rockové historii, Red Hot Chili Peppers, kterou tvoří zpěvák Anthony Kiedis, basový kytarista Flea, bubeník Chad Smith a kytarista Josh Klinghoffer, prodala více než 60 milionů alb, včetně pěti multi-platinových LP, a obdržela šest cen Grammy, včetně kategorií „Nejlepší rockové album” za nahrávku „Stadium Arcadium”, „Nejlepší rockové vystoupení” za „Dani California”, „Nejlepší rocková píseň” za „Scar Tissue” a „Nejlepší hardrockové vystoupení” za skladbu „Give It Away”. Kapela byla v dubnu roku 2012 uvedena do Rock’n’rollové Síně Slávy.

Každý zákazník, který si zakoupí vstupenku na koncert, obdrží nové album „The Getaway”, a to buď jako fyzický nosič, nebo v digitální podobě.

Lístky na pražské vystoupení Red Hot Chili Peppers budou k dispozici v síti Ticketportal v cenových relacích od 1390,- Kč do 2590,- Kč. Oficiální předprodej začne úderem deváté hodiny ranní v pátek 13. května.

Pořadatel: livenation.cz