Jdi na obsah Jdi na menu

Říjnový koncert New Order se přesouvá do větších prostor!

31. 8. 2019

Live: New Order                                    Special guests: Stolen

Datum: 03.10.2019                                          Místo: Forum Karlín, Praha

new-order.jpgNew Order (foto - zdroj: 1015.cz)

Vystoupení New Order původně naplánované do pražské Lucerny na 3. října se pro velký zájem přesouvá do Fora Karlín. Datum konání se nemění a již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

„My jsme kapele Forum Karlín nabízeli už při našich prvních námluvách,” říká pořadatelka Milena Palečková z agentury 10:15 Entertainment, s.r.o.

„Lucerna byl jejich výběr, ten prostor je prostě uhranul. Ukázalo se však, že zájem opravdu předčí kapacitu tohoto sálu, a tak jsme se domluvili na přesun do Fora Karlín. Skupina nakonec souhlasila i z toho důvodu, že tento prostor nabízí větší možnost využití veškeré jejich techniky, kterou mají na evropské turné přichystánu. Lístky zakoupené do původního místa konání zůstávají v platnosti. Vzhledem ke kapacitním možnostem jsme se rozhodli využít druhé podlaží jako VIP zónu na sezení,” dodává ještě Milena Palečková.

Jako hosté vystoupí Stolen. Pocházejí z čínského města Chengdu a jejich tvorba v sobě mísí post-punk, elektroniku, techno, rock a to vše s nádechem orientální hudby.

Předprodej vstupenek za 1500,- Kč (stání) nebo 2500,- Kč (VIP sezení) pokračuje v sítích Ticketmaster a GoOut.cz.

Související:

Britští New Order premiérově zamíří do Prahy!