Jdi na obsah Jdi na menu

Sting a Shaggy na společném turné navštíví i Prahu!

29. 8. 2018

Live: Sting & Shaggy

Datum: 16.11.2018                              Místo: Forum Karlín, Praha

sting---shaggy_2018.jpgSting & Shaggy (foto - zdroj: Live Nation)

Po úspěšném evropském letním a severoamerickém podzimním turné představí Sting a Shaggy společné dynamické vystoupení také ve třech východoevropských městech. Jedním z nich bude 16. listopadu i Praha.

Sting a Shaggy zpočátku spojili síly k tvorbě singlu „Don't Make Me Wait”, a to jako poctu karibským rytmům, jež ovlivnily oba interprety. Výsledek byl natolik potěšující, že spolupráce vyústila v nahrání alba. To dostalo název „44/876”, což odkazuje na příslušné telefonní kódy zemí, kde se Sting a Shaggy narodili (44 pro Spojené království a 876 pro Jamajku).

Show těchto umělců, která byla podle médií považována za jednu z nejočekávanějších v rámci letošního roku, nabídne nejen písně z nedávno vydané nahrávky „44/876”, ale i spojení obou hvězd na jejich nejslavnějších hitech jako „Every Breath You Take”, „Englishman In New York”, „Message In A Bottle”, „It Wasn’t Me”, „Mr. Boombastic” a „Angel”.

Nová deska byla přijata s nadšením a oba zpěváci ji budou propagovat naživo už 16. listopadu ve Foru Karlín.

Stinga a Shaggyho na „44/876 Tour” doprovodí Stingovi hudebníci ‪Dominic Miller‬‬‬ (kytara), ‪Josh Freese‬ (bicí) a Rufus Miller (kytara), dále pak členové Shaggyho kapely Melissa Musique (doprovodné vokály), Gene Noble (doprovodné vokály) a Kevon Webster (klávesy).

Vstupenky na pražský koncert budou k dispozici od 31. srpna v předprodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal za jednotnou cenu 2390,- Kč.