Jdi na obsah Jdi na menu

Tarja Turunen přiveze do České republiky nové album!

30. 7. 2016

Live: Tarja Turunen

01.12.2016 Forum Karlín, Praha
03.12.2016 Sportovní hala Euronics, Zlín

056---tarja-turunen.jpgTarja Turunen (foto: Angelika Špicarová)

Finská metalová královna Tarja Turunen připravuje se svou kapelou novou desku „The Shadow Self”, kterou si fanoušci mohou poslechnout od 5. srpna.

Plnohodnotné řadové nahrávce však ještě předcházelo devítiskladbové EP „The Brightest Void”, jenž napovědělo, jak bude očekávaná novinka znít. Tarja tak vydá už své páté sólové album po odchodu z Nightwish.

Další dobrou zprávou do tábora tuzemských příznivců je turné, které okouzlující zpěvačka po vydání alba plánuje. To totiž zahrnuje i Českou republiku, a to dokonce dvakrát. První koncert se uskuteční 1. prosince v pražském Foru Karlín. O dva dny později pak Tarja zazpívá i ve zlínské hale Euronics.

Celé turné Tarji Turunen bude doprovázet monstrózní pódiová show s rozměrnými LED obrazovkami, na kterých budou promítány animace a vizualizace k jednotlivých skladbám.

Vstupenky na koncerty v České republice jsou k dispozici v předprodeji za 650,- Kč na stání a 850,- Kč na stání u pódia. Ceny jsou však platné pouze do 31. srpna, poté budou lístky dražší. Zájemci si je mohou objednat na webu mastersofrock.cz a v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art.