Jdi na obsah Jdi na menu

The Rolling Stones budou koncertovat v České republice!

27. 2. 2018

Live: The Rolling Stones    

Datum: 04.07.2018                                   Místo: Letiště Letňany, Praha

rolling-stones_2018.jpgThe Rolling Stones (foto - zdroj: Live Nation)

To, o čem se týdny spekulovalo, je nyní konečně oficiální. Do Prahy se vracejí legendární The Rolling Stones. Jejich vystoupení se uskuteční 4. července na letišti v Letňanech.

Kapela v minulém roce absolvovala veleúspěšné turné po Evropě s názvem „No Filter”, a tak je vcelku logické, že jeho druhá část na sebe nenechala dlouho čekat. Pokračování „Stones - No Filter” odstartuje 17. května v Dublinu a bude čítat pouhých jedenáct zastávek, mezi nimiž se objeví Londýn, Berlín nebo právě Praha, ve které skupina odehraje předposlední koncert této šňůry.

The Rolling Stones nabídnou návštěvníkům setlist, který bude plný klasických hitů, jako jsou „Satisfaction”, „Paint It Black”, „Jumpin Jack Flash” nebo „Brown Sugar”, ale zároveň dojde i na mnoho hudebních překvapení a náhodně vybraných songů. Samozřejmě nebude chybět ani velkolepá produkce a nejmoderněji navržená scéna.

„Tahle část turné No Filter je pro Stones opravdu výjimečná. Těšíme se, až se v létě vrátíme na pódium a zahrajeme příznivcům v České republice. Bude naprosto vzrušující představit se zase ve městech, kde jsme dlouho nebyli a navštívíme také některá nová místa,” poznamenal Mick Jagger.

Lístky půjdou do prodeje od 9. března a jejich cena začne na částce 1990,- Kč. K dispozici bude i omezený počet VIP balíčků, které budou obsahovat úžasný výběr vstupenek (i do ultra-exkluzivního No Filter Pitu), limitovanou edici litografií, VIP upomínkové předměty a mnohé další věci. Fanoušci mohou také využívat různé cestovní balíčky, jež budou k dostání ve všech městech.